Hjemme i 2 uger.

I morgen er det 2 uger siden, jeg kom hjem fra den fantastiske store Kina Rejse. Det er godt at være hjemme, sådan skal det også helst være, men hvor er det dejligt at opleve andre kulturer rundt i Verden. 

Hverdagen er i fuld gang, men tanker og indre billeder er stadig meget tæt på. Jeg “oplever” stadig episoder, samtaler, de fremmede steder, familien som vi besøgte og de andre kinesere, det hele som positivt og spændende. Endnu bedre bliver det selvfølgelig, når jeg ser Mettes og mine egne fotos, så er jeg der præcis igen !! Jeg er så glad for at ha’ oplevet stederne – byen, landet – hvor Linnea kommer fra, og da især sammen med hende, og Mette og Hans 🙂

Endnu er mine købte ting og sager ikke lagt på plads, nyder at se på dem !

Tak til alle jer, som har fulgt mig ! Det har været sjovt at skrive, men så blev der altså heller ingen postkort sendt. Jeg så faktisk ikke en eneste postkasse, vidste ikke hvordan den så ud, men kunne jo sikkert ha’ fundet en hi hi.

Mange knus fra Lise.

 

En tanke om “Hjemme i 2 uger.

  1. Ove & Winni Olesen

    Hej Lise – ja, vi siger endnu engang VELKOMMEN hjem efter din lange eventyrlige Kina-rejse – sendte en mail til dig omkring den 1.november efter at du havde sendt en rejse-mail om at det nu var jeres sidste dag i Kina – men der kom endnu nogle mails fra dig i Kina – TAK for dem allesammen – dejligt at læse, men der opstår jo nogle spørgsmål undervejs, bl.a. opstår ordet fostermama og foster-andre personer flere gange – hvem er de ? Det får vi nok forklaret efterhånden, men vi forstår sandelig godt, at det varer længe før man får “sjælen” med hjem. Og alle rejsens oplevelser vil jo til evig tid være i dig !Og det er jo dejligt. Kærlige hilsner fra os Ove/Winni.

    Like

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s