Den 27. oktober.

Den 27. oktober er en mærkedag for Mette og Hans. De havde 13 års bryllupsdag, så Linnea og jeg gik i nattøj ind til dem om morgenen og sang, og Linnea havde en lille kinesisk gave med til dem, jeg ingen 😦

Det er også en dato jeg altid vil tænke på, det var nemlig Palles fødselsdags dato, hvor ville det ha’ været skønt, om han havde været med !!!!!

Vi skulle spise frokost med 2 repræsentanter fra Grace & Hope, som havde været sammen med Linnea for de 7 år siden, og fostermamma, så med Matthew kørte vi i dobbeltdækker bus ud til et kæmpe center og det et af de rigtig store i mange etager og med dyre forretninger bl.a. Prada, Gucci , Yves Saint Laurent  – men der var ingen kunder. På 5. sal var der en is skøjte bane. Fostermamma ringede nu og meldte afbud.  Det blev nogle dejlige timer med de meget søde og glade mennesker.

Da vi igen kom tilbage, skulle vi mødes med Kelly og mamma ved hotellet, fordi vi gerne ville shoppe lidt i de små spændende forretninger. Aftalen blev nu ændret, igen igen, Fosterfar mødte os ved bussen, og vi gik lidt forkert rundt og fandt så Kelly og mamma, som nu viste os de store og lidt dyre forretninger, de vi ikke havde interesse i. Nå skidt pyt, hun ville så gerne bestemme for os.

Kl 18 skulle vi spise sammen, vi var ikke sultne, havde spist frokost kl 14.30, men på en muslim kinesisk restaurent i et separat værelset fik vi god mad og havde det morsomt. Vi fik en ny snaps – en som indeholdt noget fra en øgle, smagte ok – men ved ikke hvad det var 🙂 Var en lille tur nede omkring floden i mørket, hvor der var fine skiftende kulørte lys.

På hjemvejen blev der handlet en taske til Linnea og Kelly – en Converce og Nike – 20 kr / stk så det er nok ikke ægte hi hi – men pæne er de, Linnea fik en fin pung af Fosretfar.

Sent i seng – kl 22 !!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s