Den 26. oktober.

Jeg  må ty til mine notater i kalenderen, for det er lidt svært at huske det hele lige nu.

Linnea vækkede mig om natten, hun havde lidt dårlig mave, godt at være i hærheden af hende, og godt at hun kunne bruge mig, så hun klarede sig godt næste dag. Hun havde aldrig prøvet at ha’ diarre’.  

Vi mødtes med Matthew fra Grace & Hope, Li og hendes mor og en anden pige, som skulle følges med Li og moren, da de aldrig før havde været i Nanning. Vi ville gerne være sammen med Li en gang til. Vi  havde bestemt at skulle i Zoo, og det blev en kæmpe oplevelse for dem, og bestemt også for os, at se glæden vise sig i deres ansigter.  Pigerne fodrede geder, kameler, lamaer og kaniner og Li red på en lille pony – så dejligt at hun ville prøve.

Var til et delfin show, hvor pigerne fik lov at røre en delfin, mod betaling, og et foto blev taget. Et andet sted var der forskellige optrædende dyr, aber, bjørne og elefanter, som de kom op at sidde på. Også her blev taget et foto. 

Li’s mor havde en pose med Dragon frugter med til os, jeg tror de selv avlede dem på landet. Vi spiste lidt og der var en slags Tivoli med bl.a rutchebane med loop. Det var Linnea desværre for lille til at prøve, mindste højde 140 cm,  så lidt muggen blev hun, da far og Matthew prøvede. Li  og den anden pige prøvede  radiobiler og Linnea og Li fik en karuseltur.

I taxa kørte vi tilbage til byen. Denne gang i bare een, så vi 8 blev mast ind. Jeg sad i midten på et meget lille træsæde og fik træsmag i munden – men fint nok 🙂 Vi kom til en restaurant med god kinesisk mad og mange billeder af bl.a. Mao og andre maoistiske ting på væggene. Linnea blev nu ikke helt mæt, havde også fået lovning på et besøg på McDonalds, så det blev taget med hjem og spist der. Jeg tog først et bad og siden lå Linnea i badekaret og nød det. Senere hyggede vi to os i hendes seng og så en film på Ipadden.

Og så blev det rigtig sengetid. Medens jeg gjorde mig natklar, så Linnea på Ipadden, og som aftalt lagde hun den væk, når jeg gik i seng. og hun sov hurtigt !!   Lidt tidligt for mig, jeg prøvede at læse i min bog men faldt som regel også hurtigt i søvn. Man bliver dejlig træt af dagenes spændende indtryk.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s