Regn – bare lidt i dag.

Tirsdag d. 21.
Tänk at det har regnet i dag, bare en fin stlle regn, og ikke så länge. Og da vi jo har et “hus” i 2 etager, kunne vi sidde inde på vor “entre” og nästen alligevel ude med vore telefoner og andet elektronisk “legetöj” hi hi.
Jeg gik nu en lille tur, og sig så ikke at en gråhåret “gammel” kone ikke kan få tilbud, nemlig op bag på en scooter meeen selvfölgelig nej tak. Han ville jo bare väre venlig og evt. köre mig til byen.
Skiftede bare min lidt regnvåde bluse, da jeg var hjemme igen efter en halv time.
Temperaturen var fin fin 24 gr.

Det blev en slappe af dag, vi havde heller ikke de store planer. Mette og jeg var i Lia’s Shop, hende med de mange spändende ting og sager, og som vi havde “lärt” kaligrafi af.
Både Mette og jeg handlede fine ting. Jeg en fin pensel, et flot billed malet af Lia, et sort Buddha halssmykke og et dejligt lille skrin.

Familien var i poolen – jeg skrev her og blev af personalet, spurgt om jeg arbejdede.

Ondag d. 22.
I går blev vi hentet kl godt 10 og i taxa kört til Yangshuo bare et kvarters tid. Hans var helt “vild” med at ville köre på scooter, så vi lejede to benzin drevne. Linnea sad foran hos Hans og jeg svingede mig op bag på hos Mette. Et dejligt syn.
Vi ville ud at se en af bjergtoppene med et hul i, Moon Hill. Men da vi körte noget forkert inden, så vi nogle meget specielle begravelses pladser for foden af bjergene.
Et sted lå bambus tömmerflåder med spraglede paresoller over, blive trukket op for at glide ned over et meget lille fald.
Jeg var helt tryg ved at sidde bag på, Mette har jo motorcykel hjemme i Sverige.
Endelig kom vi til Moon Hill, vi gik mellem meterhöje bambus “träer” men kom nu ikke helt op, så hullet nedefra. Der var for höjt op. Men flot var det !!

Tilbage til byen, for vi skulle til Light Show om aftenen kl 19. Inden havde vi lidt tid til at handle og ose og spise. Jeg og Mette også köbte en lille glas parfume flaske, hvor dekorationen er malet indvendigt på !!!! Helt fantastisk !! Der blev malet mit navn på kinesisk, mens vi så på.
Light showet var utroligt flot !! det foregik udendörs ved en sö og med Kast bjergene som baggrund, som blev belyst, både på söen, dansere på både, operasangerinde, meget kinesisk, fiskere, og en masse med fakler. Der var ca 600 aktörer og i hvert fald mindst lige så mange tilskuer.
Kineserne rejste sig og gik ca 10 min för forestillingen var slut, det gör de altid har vi fået fortalt, måske for at komme hurtigere ud til busser og biler. Vi blev hentet af vor chaufför 🙂

Og lige som en side bemärkning – Linnea og Mette har fået en masse myggestik, Hans få og jeg ingen ! Lidt underligt, men som Mette så “södt” siger : ” De bider ikke på en runken rosin” og hende elsker jeg 🙂

Det var en dejlig dag med dejligt vejr – og nu er det torsdag vor sidste hele dag, kun 16 gr til morgen i, morgen tilbage til Nanning med tog.
Jeg vender “frygtelig” tilbage 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s