Slange hilsen.

kinesisk-zodiak-slangen.jpg (1430×1476)

Hej hej alle sammen.

Hvis en af jer meget gerne vil eller skal i forbindelse med mig, så kan I altid sende en alm. mail (vi får alle et kinesisk sim kort), bruge min blog , bruge FaceBook eller ringe på Mette eller Hans’ tlf.  De har viderestilling 🙂

Jeg er ved at være klar til afgang på lørdag, næsten, og ingen nye aflysninger eller andet ! Vi 3 “piger” har rejsefeber, jeg ved ikke helt med Hans, men man skal jo ha’ det, det hører med. Måske nok lidt, meget, mere denne gang hi hi.

Det er jo en rejse, jeg / vi har set frem til i 6½ år, og så lige pludselig er det nu. Det må blive en fantastisk rejse, og jeg er så taknemmelig og glad for, at jeg skal med !!!

Kærlige knus til alle fra “Slangen” – som er mit kinesiske Tegn.

4 tanker om “Slange hilsen.

 1. Lise Indlæggets forfatter

  Ja nu er det snart! Jeg har MEGET rejsefeber og har haft det siden weekenden!!! Det er virkelig en rejse som er anderledes end alt andet vi har väret med til! Da vi, Hans og jeg rejste i 2007 var det mod en helt ny verden. Förste besög i dette fantastiske land og vi skulle blive foräldre! Denne gang går vi på dybet! Vi ska ned i de kinesiske rödder og vi skal möde kineserne, bo i lejlighed som kineserne og meget andet.

  Men störst af alt bliver for min vedkommende gensynet med plejefamilien. Du og Hans har aldrig mödt dem og Linnea husker dem kun fra de foto vi har fra hendes tid i hos dem. På söndag, mellem 11 og 12 dansk tid står vi der med ondt i maven og mon ikke også de har det lidt som os?

  Jeg har lige fået mail fra vores tolk Kelly at hun idag på Kinas nationaldag er inviteret til middag hos plejefamiljen, de skulle bla. snakke om vores udflugtsprogram 🙂

  Vi ses snart!

  Like

  Svar
 2. Erik Lundsgaard

  Kære Lise. Jeg håber at I vil få en eventyrlig rejse, og jeg vil følge med i Jeres oplevelser. Og så glæder jeg mig til at høre om dem, når I kommer hjem. Mange kærlige hilsener og knus fra Erik

  Like

  Svar
 3. Lise Indlæggets forfatter

  Sikke noget sludder jeg skrev! Vi lander 15:05 kinesisk tid på söndag og så er klokken 9:05 her i Sverige og Danmark! Så ska vi lige have alle kufferter, finde et toilet for at fikse til håret, frem med alle näseklude (til mormor) også ud og sige pänt goddag!

  Like

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s